søndag 18. mai 2008

17.mai i Kamerun


Ingenting er mer norsk enn en nordmann i utlandet. Vi misjonærer her i Kamerun er ikke noe unntak.
I dag har vi feiret tradisjonell norsk 17.mai. Vi startet med en lang og god 17.mai frokost på skolen. Blant godsakene var både laks og spekeskinke!

Elevene hadde underholdning med Wergeland som tema, og vi gikk i vårt lille 17.mai-tog. Kamerunere og amerikanere som så oss sperret opp øynene men jublet med.

Norsk tradisjon tro hadde vi kaffe, kaker og leker på DNS.



Stein-Ove sto tappert og mottok våte svamper fra drevne misjonærbarn som har blitt gode til å sikte etter å ha brukt utallige timer på å kaste på mango i trærne.
Festlighetene ble rundet av med storskjermvisning av ”Flåklypa grand prix”!
Gud signe vårt dyre fedreland. Og Gud signe Kamerun!

MPP Bjørseth, Kamerun

2 kommentarer:

Anonym sa...

Etter klokkeslettet å dømme ble det en lang og god feiring utover natta ... ? Ser ut til at dere hadde en ekte norsk 17. mai, med langt bedre være enn de fleste i gamlelandet. I Oslo va rdet 50 år siden det hadde vært en så kald/kaldere 17. mai(!) og vi lå ikke lagt etter her i Trysil. Men fest var det allikevel, mellom snøbygene.

Anonym sa...

Dere har jammen klart å få til skikkelig norsk 17.maifeiring under Afrikas himmel! Morsomt! Kjenner trommeslageren eimen av gammelt kritt enda...? Thi-hi! Våknet med snøbyger her på Hamar, også, men feiring ble det,- med flagg, musikk, underholdning og elgbiff fra Alvdals vestfjell.
Stor klem fra bessmor`n og tante Baten!