torsdag 27. desember 2007

GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!


Desember har vært en travel måned på mange måter. Det har vært mye å gjøre på jobb, vi har forberedt besøk og i tillegg fikk vi begge influensa og en skikkelig runde med magen.
Men, som bildet viser: Vi har kost oss fælt i jula! Her er pinnekjøttet servert! Vi har familien til Stein-Ove på besøk: mor, far, søster og bror. De satte ny rekord: Ingen kjenner til noen nordmenn som har vært såååå lenge på toget som dem. Toget stoppet, og de var ombord i 36 timer!
Vi var sikre på at vi skulle få noen slitne vrak på besøk, men de var utrolig opplagt og hadde tatt det hele med usedvanlig godt humør.
De kom med koffertene fulle av norsk pålegg, godteri, oppvaskbørster, julegaver og det ene med det andre. Stor stas!
Vi har dem med rundt til landsbyer, kirker, private besøk, skoler, safari og basseng. Vi koser oss alle mann.

Vi vil benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god fortsetning på jula og håper at 2008 vil bringe mange gode dager, mye latter og fine opplevelser!

MPP Bjørseth, Kamerun

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig. Norsk jul i helt uvanlige omgivelser! Trivelig at dere har noen kjære på besøk. God fortsetning til både dere og de besøkende. Fint at dereer på nett igjen også, forresten. Det er klikkes ganske ofte på bloggen deres herfra, og det er en lykkestund hver gang vi finner nye innlegg.
Juleklemmer fra MaPa

grethe sa...

Godt nyttår kjære dere! Det ser ut som dere har hatt det rent så julete og koselig ut i fra bildet :) Pinnekjøtt i Kamerun! Det er nok ikka mange som kan skryte av at de har hatt det!
Vi har vært tilbake i London igjen noen dager nå, og det er utrolig at jula og ferien og alt som vi har gledet oss til så lenge plutselig er over... sukk...men vi kommer oss nok fort tilbake inn i hverdagslivet igjen!
Dere må ha det fint videre, og jeg er enig med Ellen at det er veldig koselig med nye innlegg ;) Men no pressure da! Klem

Anonym sa...

Hjææælp! Dættir ær første ganga i mitt liv at jæ svarrar på en blogg!! Den som intet våger osv..:) Herlig å se julebilde av dere to, og alltid fasinerende å lese bloggen deres. Savner dekk, alle gode ønsker for det nye året!! Stor klæm! Ps, jæ å´n Erik Tomin så navnet ditt på rulleteksta her om dagen Stein Ove, stor stas for øss! Erik Tomin spurte flere ganger om jeg var sikker på om det var du.:) Han så ikke selve filmen altså, han var vel ikke akkurat i målgruppa... :)